1 Sieraad 4 you - Sieraden van merken zoals Be eindigd per 1 oktober 2017, STOP
Veelgestelde vragen

Op deze pagina vindt u antwoorden op veelgestelde vragen over onze sieraden en / of accessoires (Vaak gestelde vragen) Uiteraard Kunt u ook mailen voor specifieke vragen.   (info@sieraad4you.nl)

Privacy   

1. Zijn mijn prive-gegevens veilig?   

2. Hoe plaats ik een bestelling?

 
3. Hoe kan ik betalen?   

4. Wanneer wordt een bestelling verzonden?

 
5. Wat zijn de verzendkosten van een bestelling?

 
6. Ik ben overdag niet thuis, is dat een bezwaar?   

7. Welke garantievoorwaarden gelden voor bestelde sieraden van accessoires?   

8. Hoe bepaal ik de maat van een ring?   

 

1. Zijn mijn prive-gegevens veilig?
Sieraad4you heeft gegevens als naam, (aflever) adres, telefoonnummer en e-mail nodig om de bestelde sieraden van accessoires te kunnen verzenden. Om uw privacy te waarborgen worden uw persoonlijke gegevens in een beveiligde omgeving bewaard, waardoor deze voor derden onleesbaar zijn.

Sieraad4you kan deze gegevens gebruiken om u op de hoogte te houden van nieuwe artikelen. Uw gegevens worden nooit aan derden aangeboden. Uw creditcard-of Betalingsgegevens worden niet opgeslagen.


2. Hoe plaats ik een bestelling?
Uit onze collectie kiest u de sieraden. Deze worden geplaatst in de winkelwagen. Als u uit gewinkeld bent, kunt u de bestelling bevestigen.

Zodra Sieraad4you de bestelling heeft ontvangen, sturen wij u per e-mail een orderbevestiging. Hierin vindt u alle gegevens over de bestelling, evenals de betalingsgegevens.

 

 
3. Hoe kan ik betalen?

U kunt kiezen voor betaling vooraf. In geval van vooruit betalen verzendt Sieraad4you de bestelling op het moment dat het verschuldigde bij ons binnen is.   

4. Wanneer wordt een bestelling verzonden?  

Zodra de bestelling compleet is en het verschildigde bedrag door ons is ontvangen. 

 

5. Wat zijn de verzendkosten van een bestelling? Verzendkosten worden berekend volgens de tarieven van TPG Post Nederland.

Tarieven binnen Nederland:  2.00 of anders aangegeven

 Tarieven Europa 3.00

Verzendkosten bij verzending onder rembours: Voor zendingen onder rembours binnen Nederland hanteren wij een standaard tarief van 13,00.   


6. Ik ben overdag niet thuis, is dat een bezwaar?
Als u vooraf heeft betaald, dan hoeft u niet thuis te zijn. De sieraden passen vrijwel altijd door de brievenbus. In het geval van verzending onder rembours biedt de bezorger het pakketje twee maal aan, alvorens u het pakket op kunt halen bij een lokaal postkantoor. 

7. Welke garantievoorwaarden gelden voor bestelde sieraden / accessoires?
Sieraad4you hanteert een eenvoudig standpunt wat betreft geleverde sieraden van accessoires: niet goed geld terug. De aanvullende voorwaarden vindt u onder het kopje: retour beleid. (m.u.v. woon accessoires en wijn)  

8. Hoe bepaal ik de maat van een ring?
De eenvoudigste manier om de maat te bepalen is het opmeten van een goed passende ring. Het meten van de doorsnede geeft de maat in millimeters. Let op: een brede ring voelt strakker aan. Neem deze een halve millimeter groter. Voor een zeer dunne ring geldt het tegenovergestelde. Een tweede imanier is om de omtrek van de vinger op te meten met een dun koordje. Trek het koordje niet te strak, zet een streepje aan het einde komen en daarna het koordje met een liniaal. 

 VRAGEN??? info@sieraad4you.nl

<> <>  <>  <> <>  <><><>

        

             

        

             

             
    
        
               

 


 

MKB OK